Over mij

/Over mij
Over mij 2018-08-10T12:59:34+00:00

GISELLA DE GROOT

De rol van adviseur is mij op het lijf geschreven. Ik geef graag (ongevraagd) advies, in die rol analyseer ik situaties en inventariseer ik risico’s, gevolgen en alternatieven. Op basis van argumenten kan ik een stevig advies geven en ben ik een gesprekspartner voor het management met het adagium: de adviseur adviseert, het management beslist.

Ik ben pragmatisch ingesteld en kan goed meedenken hoe beleid vertaald moet worden naar de praktijk. Want, beleid is de basis, maar een goede implementatie bepaalt of het beleid effect heeft. De ervaring heeft mij geleerd wat de oorzaak is dat beleid niet goed uit de verf komt en hoe dat verbeterd kan worden.

Als business partner wil ik graag een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat: leidinggevenden en management ondersteunen en adviseren in het bereiken van hun doelen op een coachende wijze. Oplossingen aandragen voor lastige personeelsproblematiek en meedenken in het inzetten van mensen op hun kwaliteiten.


“Ik heb Gisella leren kennen als een prettige collegae. Een professional op haar vakgebied, in staat om met alle lagen contact te maken. Kritsich, loyaal, helder in haar communicatie en verwachtingen”

Berto Vos (Brinks Nederland)

“Ze was snel volledig geaccepteerd en genoot respect op grond van haar kunde en teamgeest. Zij heeft niet alleen de grond bouwrijp gemaakt maar ook de bouwplannen gemaakt. Ik zou zonder aarzelen Gisella wederom inhuren wanneer dat nodig zou zijn en haar aan anderen zonder enige terughoudendheid aanbevelen.”

Klaas Terlage (Albeda)

Gisella is een prettige persoonlijkheid met een bijzonder klantgerichte attitude. Zij kan snel schakelen en pas zich moeiteloos aan allerlei adviesvragen aan. Gisella is zeker geen “stoelvuller”; als zij verschijnt dan gebeurt er wat. Omdat zij ook over gevoel voor humor beschikt en haar (kwalitatief goede!) advisering daarmee lardeert is haar acceptatiegraad heel hoog. Zij is een plezierige persoonlijkheid met wie het prettig samenwerken is.

Floor van Dedem (Connexxion)
Partners in HR is lid van de RNVC

Opleiding

– HEAO
– Register casemanager CROV®
Als register casemanager ben ik specialist in financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid en sociale wetgeving op dit gebied. De studie RCCM (post HBO) kent 3 modules, waarvan ik er twee positief afgerond heb. Daarna heb ik het examen behaald voor CROV en ben ik ingeschreven in de beroepsvereniging RNVC. Als  register casemanager moet ik periodiek examen doen om mijn inschrijving in het beroepsregister te kunnen prolongeren.

Meer informatie

Werkervaring

Ik heb zowel in de profit als non profit ervaring. Voorbeelden van bedrijven in de profit: KPN, ISS, GVU/Connexxion en Brink’s Waardetransport.Voor een compleet overzicht van mijn werkervaring verwijs ik u graag door naar mijn linkedIn pagina. In de non profit onder andere Albeda College en ID College.